Detingut per robar més de 1.000 euros entre mòbils i diners en efectiu a un camioner a la Jonquera

La Policia Local l'ha enxampat aquest matí quan pretenia tornar a furtar el transportista

La Policia Local de la Jonquera (Alt Empordà) ha detingut un home de 43 anys per robar dos mòbils, diners en efectiu i les targetes de crèdit a un camioner, mentre dormia. Els fets han passat la matinada d'aquest divendres en un aparcament, on el transportista dormia a dins del seu vehicle.

El detingut ha entrat a dins el i se li ha emportat els dos telèfons i la cartera sense que la víctima se n'adonés. Unes hores més tard, ja de matí, el presumpte lladre ha tornat al lloc dels fets i li ha mostrat les targetes de crèdit al camioner. L'objectiu de l'arrestat era aconseguir més diners a canvi de les targetes, però just en aquell moment ha passat una patrulla de la Policia Local.

De cop, l'arrestat ha començat a caminar amb intenció de fugir del lloc dels fets, però els agents l'han pogut retenir perquè han sospitat de la seva actitud. Després de parlar amb el camioner han registrat el lladre i li han trobat les targetes de crèdit a sobre. El detingut, que té antecedents, ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació. El camioner ha presentat denúncia.