Parlem Telecom i Amazcat arriben a un acord per potenciar el comerç de proximitat

Amazcat ja compta amb 400 comerços adherits a la plataforma

Parlem Telecom serà el partner tecnològic d'Amazcat, la nova plataforma d'ecommerce de proximitat catalana, que connectarà compradors i venedors locals de tot el país. L'aliança busca impulsar el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, i suposa una nova aposta de l'operadora de telecomunicacions pels comerços de proximitat, que es van veure molt afectats per la competència online dels gegants electrònics durant el confinament generat per la Covid-19.

El pacte entre Parlem Telecom i Amazcat vol facilitar també la progressiva digitalització del petits comerços de Catalunya, per tal que puguin competir en millors condicions amb les grans empreses dominants de l'ecommerce. La tendència general dels últims anys cap a la venda online, que s’ha agreujat en els últims mesos arran de la pandèmia, fa imprescindible aquesta transformació digital de les companyies més locals. Així, entre d'altres mesures, l'operadora catalana oferirà descomptes d'un 10% en les seves tarifes a totes les empreses i autònoms que formin part d'aquesta nova plataforma de venda en línia.

L’objectiu principal d’Amazcat, que es posarà en funcionament entre abril i maig, és concentrar els negocis locals catalans en un mateix espai de venda online, un entorn en el qual molts d’ells no hi tenien presència anteriorment. Actualment, ja hi ha més de 400 comerços adherits a la plataforma i prop de 31.000 productes disponibles. Amazcat, que té la seva seu central a Girona i delegacions a tot el país, aposta per l'economia circular i pels productes fets, fabricats o venuts a Catalunya, a més d'oferir serveis professionals en línia i ofertes culturals. Les sinergies entre Parlem Telecom i aquesta nova plataforma, que facilitarà la compra directe sense intermediaris amb productors, industrials i botiguers d'arreu del país, suposarà també un reforç als valors de proximitat i territori que promouen ambdues companyies, que es mostren “profundament compromeses amb la qualitat, l'excel·lència en el servei i la visió de país”.

L'aliança de Parlem Telecom amb Amazcat permet que aquesta plataforma de venda en línia arribi a un total de 200.000 socis premium abans de la seva posada en marxa, dels quals Parlem Telecom n'aportarà 80.000 entre els seus clients, que podran gaudir de promocions especials, descomptes i serveis exclusius. Prèviament, Amazcat ja havia arribat a acords amb altres entitats, associacions de comerciants i empreses del país per tal de sumar massa crítica abans del seu llançament al mercat.