Dos detinguts a Puigcerdà per transportar 7.500 paquets de tabac de contraban

Els arrestats son dos francesos de 25 i 55 anys

En identificar el conductor del la furgoneta van observar com en la part de càrrega del furgó hi havia diverses caixes de tabac sense el precinte reglamentari de la Fabrica Nacional de Moneda i Timbre i el vehicle pertanyia a una empresa de lloguer. També es va procedir a la identificació del segon vehicle, un turisme conduït per un ciutadà francès. Aquest vehicle estava a nom de la persona que portava la furgoneta.

Davant les preguntes dels agents les dues persones van manifestar que circulaven juntes, coneixent tots dos la càrrega de la furgoneta. Després de fer el recompte, es va constatar que la furgoneta transportava un total de 3.000 paquets de tabac de la marca Marlboro Gold i 4.500 paquets de la marca Marlboro, tots els paquets eren contraban i tenien un cost valor de 34.000 euros

Per aquest motiu, els agents van detenir les dues persones per un suposat delicte de contraban. Es tracat de D.B de 55 anys i nacionalitat francesa i P.V.G. de 25 anys i també de nacionalitat francesa. Es van instruir diligències que van ser lliurades juntament amb els detinguts i el material confiscat al Jutjat de Guàrdia dels de Puigcerdà.