Solidaritat ha presentat una queixa formal contra TV3 davant el CAC

El cap de llista per Girona, Toni Strubell, lamenta que només donin cobertura als candidats de Barcelona

El cap de llista de SI per Girona, Toni Strubell, ha lamentat que ni TV3 ni Catalunya Ràdio hagin cobert el dia a dia de campanya electoral a cap demarcació que no sigui Barcelona. Strubell considera que, com a mitjans públics, haurien de ser "més plurals" i permetre als veïns de les comarques gironines que sàpiguen què proposa cada partit polític per al futur de la demarcació.

Strubell lamenta que només hagin fet un debat amb els caps de llista i que, durant la resta de la campanya, només donin cobertura als presidenciables. "Creiem que és una estratègia per donar més espai al candidat de CiU, Artur Mas", ha criticat Strubell.

Aquest divendres Strubell ha entrat l'escrit de queixa adreçat al Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). "Creiem que Girona és prou important com per informar específicament sobre què proposem", ha explicat Strubell. Segons SI, alguns dels temes importants que no tenen espai en aquests dos mitjans i que interessarien als gironins són, per exemple, com desbloquejar el port de Palamós perquè sigui Schengen o com generar llocs de treball.