La Selva impulsa un servei per ajudar a les persones a trobar feina o una millora en el seu treball

Ahir es va celebrar el primer espai de diàleg

Catalunya té l’objectiu de dur a terme projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral. En el marc d’aquest programa i a través del Servei Integral d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva s’oferirà en els propers mesos un conjunt de càpsules formatives que tenen com a objectiu ajudar a les persones que cerquen feina o que volen una millora en el seu lloc de treball. Aquesta programació s’iniciarà aquest mes de maig i s’allargarà fins a finals del mes de juny.

Pel que fa la tipologia de les formacions que s’impartiran hi ha dos tipus de càpsules: tallers i cursos per aprendre a buscar feina i millorar les competències i habilitats informàtiques, com per exemple com treure partit al correu electrònic en la recerca de feina, la inscripció als principals portals d’ocupació, App’s per trobar feina amb el mòbil- i també espais de diàleg amb reclutadors d’empreses de treball temporal per conèixer de primera mà les oportunitats del mercat de treball i el funcionament d’aquestes.

Paral·lelament,el Servei d’Ocupació amb col·laboració del servei d’Empresa –La Selva Emprèn- de l’ens selvatà han programat uns espais de diàleg per aquelles persones que vulguin emprendre un negoci.

Aquest dijous, 6 de maig, es celebrarà la primera sessió que porta per títol “ Claus per emprendre”. En el transcurs de la sessió tractaran sobre els dubtes a l’hora d’emprendre un negoci, els passos que cal seguir, els conceptes com sector, productes, serveis o preus, etc. Els tècnics de l’ens selvatà intentaran resoldre aquells dubtes i conèixer aspectes claus en l’inici d’un negoci. La sessió es farà a l’Escola Municipal d’Educació de Santa Coloma de Farners a dos quarts d’onze del matí.

Aquelles persones que estiguin interessades a participar a les formacions només cal que facin la inscripció prèvia per Whatsapp o telèfon al 673038887