Detingut un jove que va trencar la porta de l'hospital de Figueres a cops de pal i puntades de peu

Fa menys d'un mes ja el van arrestar per entrar a robar en una òptica i causar-hi danys

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que va trencar la porta de l'hospital de Figueres a cops de pal i puntades de peu. L'arrestat, un marroquí de 27 anys, va anar a urgències la matinada del 25 d'abril. Es va quedar adormit a la sala d'espera i quan el van despertar perquè era el seu torn, es va posar molt agressiu.

Va sortir a fora, va arrencar un pal del carrer i va començar a colpejar la porta del centre. El vigilant i diversos sanitaris la van bloquejar per evitar que tornés a entrar cap a dins i l'home, al final, va marxar. Els Mossos el van poder detenir aquest dimarts. Es dona el cas que fa menys d'un mes la policia ja l'havia detingut per entrar a robar en una òptica i llançar una pedra contra l'aparador després de sortir en llibertat.

Segons informen els Mossos, els fets van tenir lloc el 25 d'abril a la matinada. El detingut, un jove marroquí de 27 anys i veí de Barcelona, va anar a urgències de l'hospital de Figueres. Mentre esperava el torn, es va quedar adormit a la sala d'espera. I quan el van despertar perquè ja li tocava passar, es va posar agressiu de cop.

Va sortir a fora, va arrencar un pal del carrer i va començar a donar cops i puntades de peu contra la porta d'accés a l'hospital. El vigilant de seguretat i diversos sanitaris van poder bloquejar la porta, per evitar que tornés a entrar al recinte, i finalment el jove va marxar. Els danys que va causar a la porta superen els 1.000 euros.

Els Mossos van obrir una investigació i ara fa dos dies van aconseguir detenir-lo per un delicte de danys. La policia va trobar el jove aquest 4 de maig a la nit a l'avinguda Salvador Dalí.

A cops de roc

Amb aquesta, el jove ja acumula dues detencions per danys amb poques setmanes de diferència. L'11 d'abril, els Mossos també el van detenir per entrar a robar en una òptica del carrer de la Rutlla, d'on va sostreure 6.875 euros en efectiu, 128 ulleres i cinc mòbils. I aquella mateixa nit, després de sortir en llibertat provisional, va tornar a la botiga i va llançar un roc contra l'aparador. Va causar danys valorats en 766 euros.

Ara, però, el jove ja torna a ser al carrer. Després que l'arrestessin per haver trencat la porta de l'hospital, ahir va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. I va quedar en llibertat provisional.