Jair Domínguez parlarà avui sobre la manipulació a la televisió en un acte a Figueres

L'escriptor i periodista participa d'un acte organitzat per les JERC

"Això no és un míting de campanya electoral", així de clar ho ha volgut explicar un dels organitzador, Pau Blanca, en declaracions a AraGirona.cat al assegurar que l'objectiu és "apropar i fer interessar als més joves el que és la política". En aquest sentit, Domínguez farà una exposició sobre la seva experiència als mitjans de comunicació, argumentant que la seva és una col·laboració on no dóna suport explícit a ERC. "Per a nosaltres en Jair és un reclam més perquè els joves s'acostin i ens escoltin", apunta Blanca que avança hi hauran parlaments de Gerard Gómez, portaveu nacional de les JERC.

L'acte donarà inici a tres quarts de vuit del vespre al Lizard Cafè de Figueres (carrer de Sant Domènec, 7) i començarà amb les intervencions de Domínguez, seguit de Gómez. Al finalitzar els assistents podran interpel·lar als tertulians sobre temes d'actualitat televisiva i política respectivament. L'entrada és lliure.

Nou Facebook

El mediàtic Jair Domínguez ha creat una pàgina de Facebook perquè tots els seus seguidors puguin estar al corrent de les darreres notícies, publicacions i articles que redacta el periodista altempordanès. Domínguez va decidir desaparèixer de la xarxa fruit de l'incident amb "Bestiari Il·lustrat" i ara ha tornat amb la creació d'aquesta fan page que se suma als més de 25.000 seguidors que té a Twitter.