Carla Casals i Eloi Pérez, pubilla i hereu de la comarca de la Selva 2021

Enguany s'ha comptat amb la participació d'Amer, Breda, Maçanet de la Selva i Vidreres

La Carla Casals, de Vidreres, i l'Eloi Pérez, de Breda, s'han convertit en la pubilla i l'hereu de la comarca de la Selva 2021. En l'edició d'enguany, en què el certamen arribava a la seva vuitena edició totalment consolidat i amb la representació d'alguns hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Vidreres 2019-2020 i l'hereu de Breda 2019-2021 s'han proclamat guanyadors d'aquest concurs, que enguany s'ha celebrat a Maçanet de la Selva.

L'hereu i la pubilla de la Selva 2021, la Carla Casals i l'Eloi Pérez, estaran acompanyats del fadrí comarcal 2021, en Gerard Badia, hereu de Maçanet de la Selva 2019-2020 i la dama d'honor 2021, Susanna Ortega, pubilla de Breda, 2019-2021.

El centre neuràlgic de la cerimònia ha estat el Teatre La Societat de Maçanet de la Selva i ha comptat amb pubilles i hereus vinguts d'arreu del territori, entre els quals l'hereu i la pubilla de Catalunya, la pubilla de les comarques gironines i també representants dels pobles veïns.

Una vegada més el món del pubillatge ha volgut estar al costat dels representants selvatans en el que és l'acte més important de la Selva. Aquest acte s'ha fet seguint les restriccions d'aforament de la Covid-19.

La cerimònia ha comptat amb la pubilla comarcal 2019 Júlia Barceló i l'hereu comarcal 2019 l'Arnau Vilaplana que han lliurat la banda i la faixa als nous escollits comarcals: la Carla Casals i l'Eloi Pérez.

L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa d'aquesta població, Natàlia Figueras; i el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilagrassa. També hi ha assistit l'alcaldessa d'Amer, Maria Rosa Vilà; l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps i la regidora de Breda, Elisabet Vilamala.

La proclamació de l'hereu i la pubilla comarcal s'ha fet pública aquest dissabte 1 de maig en el marc de la Fira de la Pagesia i l'Artesania de Maçanet de la Selva, si bé la major part dels actes s'han posposat pel pròxim cap de setmana