Detenen dos joves que van assaltar una noia en ple carrer a Lloret de Mar

Els lladres, un d'ells menor d'edat, van agafar la víctima pel coll, li van tapar la boca i la van fer caure al terra

L'assalt va tenir lloc pels voltants de les vuit del vespre de diumenge passat. La noia, que té 19 anys, caminava per Lloret de Mar i va passar pel costat de dos joves que estaven asseguts en un petit mur. En aquell moment, els nois es van aixecar i van començar a seguir-la. La víctima se'n va adonar i va començar a apressar el pas, però els dos joves van córrer i la van abordar.

Mentre un d'ells l'agafava pel coll i li tapava la boca per evitar que cridés, l'altre li va agafar la bossa de mà i, amb l'ajuda d'unes tenalles, va tallar-ne les nanses. Després, els nois van empènyer la jove, la van fer anar per terra i van marxar corrents.

La noia els va intentar seguir, tot i que en ocasions els perdia de vista, cridant i demanant auxili. Una patrulla que passava per la zona va veure els dos lladres -que vestien amb roba fosca- sortint d'un dels carrers i, poca estona després, la víctima, que els intentava atrapar.

Quan els joves van veure els agents van llançar la bossa de mà i les tenalles a terra i van continuar fugint. La patrulla, però, després d'una corredissa, els va poder enxampar i detenir. La jove va poder recuperar tant la bossa de mà com tots els objectes que hi portava, i va necessitar ser atesa per una ambulància, perquè, quan va caure al terra, es va fer mal al braç i en un mà.

Dels dos detinguts, el menor d'edat s'ha posat a disposició de la fiscalia de menors. L'altre, Raducu Alexandru R., que té 22 anys i viu a Sant Hilari Sacalm (Selva), va passar a disposició policial aquest dimecres. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.