Roses activarà la zona blava a partir de l'1 de maig

L'aparcament de pagament estarà actiu fins el 30 de setembre

Roses (Alt Empordà) ha anunciat avui que el proper dissabte 1 de maig activarà la zona blava de pagament en 3 àrees: tram de l'avinguda de Rhode entre el carrer Lluís Companys i l’Av. Jaume (zona 1); Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat (zona 2); i l'aparcament del mercat municipal cobert (zona 3). El servei tarifat durarà fins al 30 de setembre i el seu preu es manté en 1 euro/hora en horari de 10 a 20 h.

Cal tenir en compte que a la zona 2 s’estableix una franja horària gratuïta durant els migdies, de 13.30 a 16 h, mentre que els diumenges i festius és d'estacionament lliure durant tot el dia. Per la seva banda, la zona 3 és gratuïta tots els dies de la setmana de 13.30 a 16 h.  Pel que fa a la zona 1, aquesta manté el l’ horari tarifat de dilluns a diumenge, de 10 a 20 h.

Un any més, el servei posa a disposició dels usuaris l’aplicació "Easypark", que facilita el pagament des del mòbil, abonant de forma ràpida i còmoda l’import pel temps exacte d’estacionament. A més, l’empresa concessionària del servei, Opciones Viales, ofereix als comerciants targetes amb descompte perquè puguin gratificar els seus clients.

Els propietaris de vehicles donats d'alta Roses i al corrent de pagament de l'impost de circulació, disposen d'una hora d'estacionament gratuït diària en el pàrquing de Ports de la Generalitat, al front de mar, entre l’1 de maig i el 30 d’octubre, gratuïtat que fora d’aquest període s'amplia a 3 hores durant el dia i la totalitat de la nit.