El Consell Comarcal del Baix Empordà constitueix la Taula d'Accessibilitat Turística

La primera trobada fixa les accions per validar els establiments amb el segell d'accessibilitat

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa un pas més per a convertir la comarca en una destinació turística accessible i per això aquest dimecres ha constituït la primera Taula d'Accessibilitat Turística. Es tracta d'una taula que està formada per MIFAS, Associació Centre de Persones Sordes del Baix Empordà i Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3. Totes elles són entitats de col·lectius de persones amb discapacitat i l'objectiu és que a través d'aquest punt de trobada s'avanci per a l'accessibilitat de les destinacions turístiques del Baix Empordà.

En la primera trobada d'aquest dimecres, els representants del Consell Comarcal del Baix Empordà han presentat a les entitats el pla d'accessibilitat que ha estat elaborant l'organisme. A més, també s'han acordat quines accions es faran per vetllar que es compleixi aquest pla.

Entre d'altres, s'ha conclòs que les entitats visitaran els establiments que tinguin el segell comarcal de servei turístic accessible per comprovar que es compleixen amb els requisits fixats. També s'ha aprovat que es faran cursos de formació comarcal centrats en l'accessibilitat turística.