Detingut un jove de Sant Joan de les Abadesses per una baralla a Torelló

L'arrestat té 23 i també va causar destrosses en vehicles juntament amb un altre persona

L'home, que va haver de ser atès a l'Hospital General de Vic, va explicar que dos individus que anaven amb dos gossos de raça perillosa l'havien agredit sense cap motiu amb la cadena del gos.

Posteriorment, la policia va rebre diversos avisos de fets similars, causats per dos homes amb la mateixa descripció facilitada per la víctima. També van agredir amb la cadena, presumptament, a dos menors de 17 i 13 anys, que van haver de ser atesos de ferides al llavi i a la regió frontal, respectivament, que en els dos casos van precisar sutura.

A més, els dos homes van causar destrosses en vehicles al carrer Puig-Agut i van provocar aldarulls a l'exterior i en un bar de la plaça Nova, on els Mossos d'Esquadra i la Policia Local els van detenir cap a les nou del vespre. Els detinguts van passar a disposició judicial i se'ls ha imputat delictes de lesions, robatori amb intimidació i destrosses.

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Jordi Casals ha manifestat que "es va poder detenir aquestes dues persones gràcies a la col·laboració ciutadana, amb els avisos a la policia, i a la feina conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local". Casals també ha fet una crida a totes les víctimes d'aquests fets per tal que presentin la denúncia pertinent.

Per la seva banda, l'alcalde Santi Vivet ha manifestat la seva preocupació per la tipologia dels fets, comesos sense motius aparents i amb una agressivitat gratuïta.