Un mort i un ferit greu en un xoc entre dos turismes a la C-31 a Ventalló

El sinistre també ha deixat una menor ferida de menys gravetat

Un mort i un ferit de gravetat en un xoc frontal entre dos turismes a la C-31 a Ventalló (Alt Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís del sinistre s'ha rebut poc abans de les 16.00 hores d'aquest dissabte al quilòmetre 369 de la C-31, entre Viladamat i Torroella de Fluvià.

Per causes que s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència del xoc, ha mort el conductor d'un dels vehicles, un home de 37 anys i veï de la Jonquera (Alt Empordà). En el mateix vehicle, hi viatjava una menor que ha resultat ferida menys greu i que els efectius del SEM han traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

L'altre conductor ha resultat ferit greu i l'han traslladat amb helicòpter també al Trueta.

Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en tots dos sentits, s'han activat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat -que han fet tasques d'excarceració als dos vehicles implicats- i dues ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, ja són 26 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.