Millo acusa CiU d'incomplir promeses electorals del 2010 en matèria d'infraestructures

El candidat assenyala que no s'ha millorat la carretera de la vergonya, ni s'ha construït la variant de la Bisbal

El candidat del PP per Girona, Enric Millo, ha recriminat a CiU que no hagi fet balanç dels dos anys de Govern i, especialment, en matèria d'infraestructures. "Aquells que ens han governat aquests dos anys han d'explicar què han fet amb un tema tan important com la millora de les infraestructures en lloc de només criticar allò que, segons ells, hauria d'haver fet el govern de l'Estat en només deu mesos", ha declarat Millo.

En aquest sentit, Millo ha instat el candidat de CiU per Girona, Santi Vila, a explicar "per què la gran majoria de les infraestructures pendents a Girona que són responsabilitat del Govern de la Generalitat avui estan igual de malament i d'aturades que l'any 2010". El candidat ha posat alguns exemples d'obres no executades i s'ha referit a les obres pendents del desdoblament de l'Anella de les Gavarres, el desdoblament de la C-66 entre Banyoles i Besalú, la millora de la carretera de la vergonya entre Salt i Amer o la construcció de la variant de la Bisbal. "Totes aquestes obres pendents són un exemple clar de que CiU, aquests dos anys, ha incomplert totalment els seus compromisos i de que ha abandonat, ella sí, les nostres comarques", ha declarat Millo.

El candidat considera que és "lamentable" que els membres de CiU, "per tapar tots els seus incompliments i les seves desídies", optin per criticant el govern de l'Estat. "Es passen el dia criticant el govern d'Espanya quan ells no han fet res del que havien de fer", ha remarcat Millo, que assegura que el govern del PP ha inclòs als pressupostos generals de l'Estat per a l'any vinent "més inversió a les comarques de Girona que la que ha fet CiU en els últims dos anys".

El candidat popular ha presentat un decàleg que inclou els que, pel PP, són "els deu incompliments més importants" en l'àmbit de les infraestructures del Govern de CiU a les comarques de Girona.