El Consell Comarcal desmenteix que hagin exclòs Terra Viva del concurs de la protectora d'animals

L'ens recorda que s'ha aprovat una partida per ampliar les instal·lacions a partir del 2022

Després que l'associació Terra Viva denunciés que la protectora d'animals de la Garrotxa estava "sobresaturada" i tenien unes instal·lacions "precàries", el Consell Comarcal ha respost a part de les denúncies de l'entitat. En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, l'organisme comarcal ha recordat que en el plenari del mes de març es va aprovar una modificació de crèdit de 154.054 euros que es destinarà a les millores de les instal·lacions de la recollida i custòdia d'animals abandonats a la Selva. A més, també val sumar-hi 70.000 euros més del PUOSC que el Consell Comarcal també destinarà a millorar les instal·lacions.

Per altra banda, el Consell Comarcal de la Garrotxa ha desmentit que hagin exclòs a l'associació Terra Viva del nou concurs públic per gestionar la protectora d'animals. Des de fa nou anys que Terra Viva era la responsable de fer aquest servei a la comarca i ara en quedarà fora.

Els motius que justifiquen que l'entitat no pugui optar al concurs és que no es compleixen amb els requisits que marca el plec de condicions. Concretament, no es compleix amb l'eina Sobre digital. Des del Consell Comarcal, però, recorden que van avisar en diverses ocasions a l'associació en qüestió perquè pogués complir amb la normativa dins del termini legal establert, però l'organisme comarcal afirma que no ho va fer i per això van quedar fora del procediment.