La Policia Local de Salt intensifica el control sobre els patinets elèctrics

Durant la primera quinzena d’abril s’han controlat 203 patinets i s’han posat 30 denúncies

La Policia Local de Salt ha impulsat una campanya de control dels patinets elèctrics que circulen pel municipi amb l’objectiu de fer complir la normativa municipal aprovada a finals de l’any 2020. Després d’una campanya informativa per informar dels detalls del reglament en la qual es van repartir més de 2.000 tríptics entre els usuaris, aquest mes s’han posat les primeres denúncies.

En aquesta línia, durant la primera quinzena d’abril s’han aturat 203 patinets i s’han interposat 30 denúncies. Durant la campanya també s’han parat 125 bicis i s’han posat 25 denúncies per no respectar la normativa de circulació.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Salt, Toni Vidal, explica que “després d’una campanya informativa que des de la Policia Local vam dur a terme a principis d’any ara s’han interposat les primeres sancions a partir dels controls periòdics que realitzarem. Hem d’ordenar i integrar a la circulació pel municipi d’un vehicle com el patinet elèctric i, per aquest motiu, hem modificat la nostra Ordenança Municipal de Circulació”.

Durant la campanya informativa que es va dur a terme a principis d’any i es van arribar a aturar fins a 603 patinets i 125 bicicletes. Les possibles sancions a les quals s’enfronten els conductors que no respectin la normativa vigent van dels 60 als 200 euros.