Ametller Origen busca personal per la seva primera botiga a Platja d’Aro

L’empresa generarà una vintena de llocs de treball

Ametller Origen obrirà, a mitjans de juny, la seva primera botiga a Platja d’Aro (Baix Empordà) seguint amb el seu pla d’expansió. Aquest serà el cinquè establiment a la província de Girona.

Amb aquesta nova obertura l’empresa d’alimentació saludable generarà vint-i-dos nous llocs de treball. Ametller Origen es troba ara en plena cerca de personal per cobrir les següents posicions: líders de torn i encarregats de secció, venedors i mossos de botiga. La companyia vol sumar a l’equip persones dinàmiques, apassionades pel món de l’alimentació saludable.

Consulta aquí les ofertes: https://ametllerorigen.cat/ca/treballa-amb-nosaltres/

Ametller Origen és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. D’aquesta manera, ha consolidat un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els productes elaborats. El grup està format per més de 1.500 treballadors, camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l’eix de la mediterrània i un obrador central de productes elaborats.