El concurs ''Palafrugell canta'', principal novetat de Flors i Violes 2021

El Festival se celebrarà entre el 30 d’abril i el 2 de maig

Entre el 30 d’abril el 2 de maig, Palafrugell tornarà a acollir el festival Flors i Violes. Aquesta 12a edició serà diferent a causa de la pandèmia, totalment adaptada a la situació actual però que permetrà gaudir de les decoracions i espectacles amb seguretat.

Aquest any, per primera vegada i conjuntament amb l’àrea de Cultura, s’organitza el 1r concurs “Palafrugell canta”, un concurs per donar a conèixer el talent musical de joves del municipi. Entre tots els participants, els finalistes tindran l’oportunitat de tocar a l’escenari ubicat a Els Forns durant el cap de setmana del festival Flors i Violes, ajudant-los així a promoure i difondre la seva música. El premi pel guanyador serà l’enregistrament d’un EP.

En aquesta 12a edició, destaquen les actuacions de Judit Neddermann, Ramon Mirabet o l’Orquestra Di-versiones, i per als més menuts, El Pot Petit.

Flors i Violes 2021 s’ha presentat avui a la plaça de Can Mario. Durant l’acte, Joan Vigas, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell ha volgut destacar “la importància de seguir fent aquest Festival, malgrat les dificultats que comporta l’adaptació de totes les mesures de seguretat. Flors i Violes és una oportunitat per seguir recolzant la cultura, per donar vida als carrers de la vila i al mateix temps als nostres comerços, i també un moment d’esbarjo per als palafrugellencs i palafrugellenques”.

Flors i Violes 2021

L’edició Flors i Violes d’enguany presentarà un recorregut a través d’espais i carrers a l’exterior. Espais emblemàtics com plaça Nova, el pati de la Biblioteca o la plaça de l’Església, així com altres carrers del centre, estaran decorats per l’ocasió.

Altres espais habituals com la plaça de Can Mario, els Forns o la plaça d’Ermengarda seran els encarregats d’albergar els concerts i espectacles. Tots els espais seran amb aforament limitat i control d’accés, tal i com preveuen les mesures i restriccions aprovades pel Procicat.