Detingut un home a Girona després de rebentar la porta de la botiga on va robar mentre fugia

El vidre de la porta de l’establiment estava valorat en 5.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimarts a Girona, un home de 18 anys, de nacionalitat maliana i amb domicili a Santa Coloma de Farners, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni.

A primera hora de la tarda del 13 d’abril agents de la comissaria de Salt van rebre l’avís d’adreçar-se fins una botiga d’esports, situada a la Plaça de Salt de la ciutat de Girona, ja que el vigilant de seguretat tenia retingut un jove que havia intentat furtar dues peces de roba valorades en 210 euros.

El lladre va furtar dues jaquetes i va córrer fins la sortida de l’establiment. Durant la seva fugida va xocar amb la porta automàtica de la sortida i el vigilant el va poder interceptar. 

Tot seguit, el lladre va colpejar la porta corredissa fins que un dels vidres es va escardar i va sortir de la seva guia. En aquells moments la dotació policial va arribar i va detenir-lo. En l’escorcoll els agents li van localitzar unes tisores dins el pantaló, i a la seva motxilla duia un ganivet de cuina amb una fulla d’uns 15 centímetres, una llanterna i un passamuntanyes.

El detingut va ser atès al Centre d’Assistència Primària del Güell de Girona per les lesions al braç fruit dels cops i per petits talls provocats pel trencament dels vidres. El detingut, sense antecedents, va passar el dia 14 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.