Ingressa a presó un home que va cometre quatre robatoris amb força en botigues de Lloret de Mar

Els furts van tenir lloc a finals de març

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local de Lloret de Mar, van detenir el dia 8 d’abril, un home de 39 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a la mateixa població, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força a interior d’establiment.

La detenció és resultat d’una investigació oberta a finals de març arran una sèrie de robatoris a l’interior d’establiments comercials comesos amb el mateix modus operandi. Concretament, el dia 25 i 26 de març van robar dues vegades en un mateix estanc de la Plaça Paris. En ambdós casos, van trencar la porta principal i van sostreure tabac.

El mateix 26 de març també van robar en una carnisseria del carrer Alsem Clave de Lloret on van forçar la porta de l’establiment i van sostreure la caixa enregistradora, diners en efectiu i un ordinador portàtil. Tres dies després van forçar una botiga de regals ubicada al carrer del Carme on van trencar la porta d’accés i també van sostreure la caixa enregistradora i diversos objectes de l’interior.

El dia 30 de març els agents de la Policia Local de Lloret van adreçar-se al carrer del Carme per una discussió entre persones a la via pública. Durant l’actuació van localitzar un dels possibles autors dels robatoris que s’estaven produint a la zona. Finalment, amb les informacions del agents locals i les tasques d’investigació, es va aconseguir identificar els autors dels robatoris. El passat dia 8 d’abril els mossos van localitzar i detenir a Lloret un dels lladres.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si pot estar implicat en altres fets delictius i no es descarten noves detencions. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 9 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.