Detingut un home com a possible autor de dos apunyalaments en un sol dia a Olot

El segon ferit va rebre ferides a l'abdomen i es troba a l'hospital en estat greu

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor d'un apunyalament a Olot (Garrotxa) i investiguen si també en va cometre un altre que ha acabat amb la víctima a l'hospital. El detingut és un cubà de 54 anys. La policia el va arrestar ahir a la tarda, després que es barallés amb un altre home al barri de Sant Miquel i li fes ferides a una mà amb una arma blanca. Se l'acusa d'un delicte de lesions.

El primer dels apunyalaments va tenir lloc cap a dos quarts de set de la tarda. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que dos homes s'havien barallat en ple carrer al barri de Sant Miquel, i que un d'ells havia ferit l'altre a la mà amb una arma blanca.

La víctima, un veí d'Olot de 48 anys i nacionalitat espanyola, va necessitar rebre punts de sutura. Quan la policia el va interrogar, l'home va identificar l'agressor i li'n va donar la descripció als Mossos.

Mentre les patrulles el buscaven, van rebre l'avís d'un altre apunyalament. Va passar entre dos quarts de deu i les deu de la nit. Un jove magrebí de 20 anys va aparèixer inconscient al carrer, també al barri de Sant Miquel. L'havien apunyalat a l'abdomen i, tot i que inicialment se'l va portar a l'hospital d'Olot, va necessitar ser traslladat al Trueta. Hi està ingressat en estat greu i pronòstic reservat.

Ahir a la nit, els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir l'autor de la primera agressió. Els Mossos però, investiguen ara si ell també és al darrere del segon apunyalament. Segons informa el Diari de Girona, els mossos d'investigació de la comissaria d'Olot s'han fet càrrec del cas. Estan prenent declaració a testimonis i no descarten que els dos apunyalaments estiguin relacionats.