Troben un home mort dins el maleter d'un cotxe a Roses

El cos presentava signes de violència

El cadàver d'un home va aparèixer al maleter del seu cotxe la nit d'aquest dilluns a Roses (Alt Empordà). Segons informen els Mossos d'Esquadra, cap a les onze de la nit de dilluns agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Roses s'han adreçat fins al carrer Bernat Metge on presumptament hi hauria un home mort dins del maleter d'un cotxe. L'avís l'ha donat el germà de la víctima, que feia dies que no en sabia res i, buscant-lo, ha trobat el cos al maleter.

Quan els agents han arribat al cotxe, han constatat que el cos tenia signes de criminalitat. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. Fins al lloc, s'hi ha traslladat la comitiva judicial per fer l'aixecament de cadàver.

El cos de la víctima el van traslladar a l'Institut de Medicina Legal a Girona, on els forenses li faran l'autòpsia per determinar la causa de la mort. Segons fonts properes a la investigació, la víctima estava lligada, embolicada i tenia ferides que podrien ser compatibles amb arma blanca.

Els Mossos van portar el vehicle a la comissaria per continuar buscant vestigis i proves. Segons les primeres informacions, la víctima residia a la zona del Mas Boscà, a la mateixa localitat.

El jutjat d'instrucció 5 de Figueres ha decretat el secret de sumari.