Atraquen i fereixen el propietari d'una joieria de Roses al mig del carrer

Els Mossos continuen buscant els atracadors

El propietari de la joieria Sara, situada en una cantonada de la Plaça Llevant de Roses, ha estat víctima d'un atracament. Un grup de dos o tres persones l'han atacat quan s'acostaven les vuit de la tarda i quan ell ja havia tancat l'establiment. Es tracta d'una joiera petita que aquest home, d'origen estranger, va obrir a la vila fa uns anys.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat de Roses, Àngel Tarrero, l'home estava encara a l'entrada de la joiera quan els presumptes lladres han passat per davant i l'han assaltat. Durant l'agressió, els atracadors haurien colpejat el joier fins a prendre-li el maletí amb el qual havia sortit de la joieria.

Es desconeix la violència amb la que l'han agredit ni se sap amb certesa si els suposats atracadors anaven armats, tot i que haurien pogut ferir-lo colpejant-lo amb algun tipus d'arma. A més, algun testimoni ha afirmat haver sentit dues detonacions, tot i que en cap cas haurien afectat la víctima.

El joier ha hagut de ser atès per diverses contusions i cops i ha estat traslladat al CAP de Roses per les primeres cures i posteriorment se l'han endut a l'Hospital de Figueres. Efectius dels Mossos d'Esquadra i de la policia local s'han desplaçat fins al lloc de l'atracament, han acordonat la zona i han obert una investigació per tal de trobar els presumptes lladres.

Algun testimoni dels fets ha afirmat que es van sentir dues detonacions tot i que, en cap cas, van ferir a la víctima. Els Mossos han obert una investigació per tal d'aclarir els fets i trobar els autors de l'atracament tot i que, de moment, encara no hi ha cap detingut.

Donat d'alta a mitjanit

Segons ha informat l'Hospital de Figueres, el propietari va ingressar al centre al voltant de les nou del vespre i va ser donat d'alta minuts abans de la mitjanit. El centre ha afirmat que les ferides no eren de gravetat.