Albert Pla, primera confirmacío del Festival (a)phonica de Banyoles

El concert tindrà lloc el 25 de juny

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica avança una de les veus que formaran part del cartell de la dissetena edició del festival, que tindrà lloc del 24 al 27 de juny a la capital del Pla de l’Estany. Es tracta de l’artista Albert Pla, que presentarà en solitari el seu nou espectacle, ¿Os acordáis? Les entrades per a aquesta actuació, que tindrà lloc a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles el divendres 25 de juny a les 21 h, es posen a la venda aquest dimarts 13 d’abril a les 10 h al web del festival.

Aquesta és la segona vegada que l’artista actua al festival banyolí, després de participar-hi en l’edició del 2007 per presentar -en el mateix escenari on actuarà aquest 2021- el seu vuitè disc, Vida y milagros (Sony/BMG, 2006).

Les entrades per a aquest espectacle (20 euros anticipada / 23 euros taquilla) es posaran a la venda el dimarts 13 d’abril a les 10 h al web del festival: www.aphonica.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, amb cita prèvia). L’aforament és limitat i reduït al 50% segons la normativa actual i s’adaptarà a les limitacions vigents en aquell període. Durant l’esdeveniment se seguiran estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat davant la crisi sanitària del coronavirus.