Navarro alerta que els vots per a CiU i PP 'van directament a les retallades'

El candidat del PSC anima els socialistes a "sentir-se orgullosos del que som" i denuncia la "cortina de fum" de Mas

Pere Navarro ha optat per envoltar-se dels seus conciutadans per donar el tret de sortida a la campanya electoral. Terrassa ha estat l'escenari del primer míting dels socialistes que, després d'un sopar amb prop d'un miler de persones, ha omplert l'espai del recinte firal que tenien preparat. En la seva intervenció, el candidat del PSC ha fet especial incís en deixar clar que "els vots que vagin a CiU i PPC en aquestes eleccions van directament a les retallades, en contra dels drets dels ciutadans de Catalunya". En canvi, ha dit, els suports que rebi el PSC són "els de l'esperança, del futur sòlid, de la justícia i de l'honradesa".

Conscient de la situació que travessa el PSC i dels resultats que li auguren les enquestes, Pere Navarro ha volgut donar un missatge d'optimisme i engrescador als seus. "Vull demanar que ens sentim orgullosos de ser el que som", ha sentenciat, tot afegint després que al PSC "tenim la millor de campanya, i tenim el millor partit amb la millor gent per poder guanyar les eleccions".

Navarro també ha denunciat les coincidències que CiU i PP tenen en matèria econòmica i social. I ha ironitzat sobre les queixes que constantment fan sobre "l'herència que han rebut dels socialistes". "Ho entenc, perquè l'herència que han rebut es diu sanitat per tothom, escola de qualitat púbica per tothom, llei de dependència, avenç en drets de dones i matrimoni entre persones del mateix sexe, hospitals i carreteres. Per això no els agrada, perquè és tot el que es volen carregar", ha conclòs.

A l'acte han intervingut també la número tres de la llista i alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Núria Parlón que ha dit que els socialistes "ens sentim orgullosos de ser catalans i no tenim cap problema per ser espanyols". Parlón també ha destacat que ara "el que és important és que expliquem que darrere les banderes de Mas hi ha una agenda social compartida amb Rajoy". El primer ha intervenir a l'acte ha estat el que substituirà Pere Navarro a l'alcaldia de Terrassa, Jordi Ballart, que a més de defensar el candidat i el federalisme ha tingut un record per l'expresident del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, de qui ha dit que va "dignificar" els catalans i els espanyols.

La sorpresa de l'acte, però, l'ha donat el periodista Enric Sopena, que ha intervingut com un polític més abans de Navarro per demostrar el seu compromís amb el PSC, el socialisme i el cap de llista del partit.