L'incendi al pàrquing d'un edifici al carrer Barcelona genera cues al centre de Girona

Un vehicle s'ha cremat i han confinat a tots els veïns del bloc

Caos circulatori en dues de les principals vies d'accés a Girona després que es declarés un incendi a l'interior d'un pàrquing en un edifici del carrer de Barcelona. Fins a nou dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat per tal d'extingir les flames que s'haurien iniciat en la segona planta soterrada quan faltaven pocs minuts per les onze del matí.

De forma preventiva s'ha desallotjat una clínica dental i una botiga d'animals situats a la planta baixa com també s'ha decidit confinar els veïns residents en l'edifici, molt proper a l'estació de tren.

Poc després de les 12 del migdia els Bombers han donat el foc per controlat i s'ha procedit a extreure el fum les tres plantes d'uns 500 metres quadrats cadascuna mitjançant ventiladors. Per la seva banda la Policia Municipal de Girona ha procedit a tallar el carrer i desviar els vehicles, fet que ha generat llargues cues a les principals vies com el carrer Emili Grahit, Santa Eugènia, Joan Maragall, de la Creu i ronda Sant Antoni Maria Claret.

El trànsit al carrer de Barcelona no ha quedat restablert fins un quart de set de la tarda.