La Policia Local de Calonge tornarà a fer hores extra després d'un acord amb l'Ajuntament

El sindicat agraeix a l'alcalde la seva intervenció que ha promès se'ls retribuirà econòmicament

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), ha anunciat que la Policia Local de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) posin punt i final a la protesta iniciada el passat mes de febrer on van anunciar que no farien més hores extra.

Aquesta va ser una mesura de pressió per al seu entendre l'excés d'hores que realitzen en les seves jornades, sense cap mena de retribució i/o compensació i per la falta de diàleg amb l'Ajuntament de Calonge. Ara, el sindicat i el consistori han arribat a un acord a una problemàtica que portava anys arrossegant-se i agraeixen a l'alcalde del municipi, Jordi Soler, la seva intervenció en la resolució del conflicte.

El malestar sorgia després que en el municipi, des de fa anys es va instaurar la jornada ampliada de 40 hores per al cos policial, sense cobrar aquesta ampliació de jornada, quan la resta dels treballadors de l'Ajuntament realitzaven jornades de 35 hores o se'ls retribuïa en el cas de treballar més hores laborals.

Des de CSIF-Girona expliquen que “queden moltes coses per fer, però és un bon començament, i des de CSIF estem disposats a negociar i debatre fins a l'extenuació perquè els treballadors de Calonge i Sant Antoni recuperin els drets perduts per anys de retallades. Aquesta plantilla necessita estabilitat, continuarem insistint que s'abusa de la temporalitat”.