Salt compra un nou camió de recollida de residus i un compactador

Amb el nou vehicle s’han augmentat les freqüències del servei

L’Ajuntament de Salt ha reforçat durant les darreres setmanes el servei de recollida de residus, neteja viària i deixalleria municipal amb la incorporació d’un nou camió i d’un corró compactador. La flota de vehicles del servei ara és de quatre camions i aquest fet està permetent augmentar la freqüència al mateix temps que es poden cobrir imprevistos.

Pel que fa al corró compactador, la nova maquinària permet reduir l’emmagatzematge dels voluminosos a la deixalleria municipal i, d’aquesta manera, poder fer més viatges per recollir-ne. El regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Salt, Josep Valentí, explica que “les dues incorporacions, el nou camió i el compactador, són elements que ens permeten continuar millorant el servei, adaptant-lo a les necessitats de la vila”.

El corró compactador amb un pressupost de 30.000 euros està subvencionat al 100% per l’Agència de Residus de Catalunya. Per la seva banda, la incorporació del camió està inclosa dins la modificació i actualització del servei que es va realitzar durant el 2020.