Detenen un home que va ferir la seva parella en un pis de Platja d'Aro

La Policia Local va localitzar la víctima estesa al carrer amb diverses ferides i dolor a l'esquena

Segons ha informat la Policia Local del municipi, la víctima va explicar als agents que la seva parella l'havia insultat, agredit i que havia trencat un vidre de la finestra que dóna accés a la balconada del pis. La noia va explicar que el jove no havia parat d'agredir-la fins que va sentir com trucaven al timbre del domicili el germà del jove assaltant que viu al pis superior. En aquell moment, la noia va aprofitar per salta la balconada perquè temia per la seva integritat personal.

Els agents van desplaçar-se fins al pis on havien succeït els fets i van veure que hi havia llum al menjador i que la porta del balcó estava oberta. Els agents van trucar al domicili però en veure que no obtenien resposta van dirigir-se al pis superior on vivia el germà del presumpte agressor. L'home va manifestar que no sabia res del seu germà però que el jove havia consumit begudes alcohòliques i tenia problemes de diabetis. Segons els agents, el germà va assegurar que faria diverses gestions telefòniques per localitzar-lo i dir-li que es presentés al seu domicili.

Posteriorment, el presumpte agressor va retornar a casa seva, en evident estat d'embriaguesa i tenia una ferida a la mà dreta. L'home va explicar que havia anat a rebre atenció mèdica per les ferides perquè havia trencat un vidre. Un cop l'home va retornar al domicili, els agents van poder observar com l'habitatge estava regirat, amb danys a una porta - possiblement per un cop de puny- amb roba a terra i la bossa de mà de la víctima amb la seva documentació es trobava escampada per tot arreu. També van veure com un dels vidres de la finestra del menjador, d'accés al balcó, estava trencat.

Els agents van demanar al presumpte autor si havia agredit a la seva parella el qual va contestar textualment que "no he matat a ningú, però són coses que passen....dones". Per aquest motiu, els policies van detenir a l'home per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van traslladar-lo a les dependències policials.