Una dona mor a Sant Pere Pescador en caure amb el cotxe en una riera

L'accident ha passat a la carretera local que uneix el nucli de Sant Martí d'Empúries amb aquest poble de l'Alt Empordà

L'accident ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de tres de la tarda, just a la sortida del nucli de Sant Martí d'Empúries. La conductora ha agafat aquesta carretera local -coneguda com la dels càmpings- i anava en direcció a Sant Pere Pescador.

Per causes que es desconeixen, el cotxe en què viatjava ha sortit de la via, s'ha emportat una tanca de protecció i ha anat a parar al canal de reg que passa paral·lel a la carretera. A conseqüència de les pluges abundants que han caigut en les darreres hores, la riera anava molt plena i el cotxe ha quedat mig colgat per l'aigua, en una zona de matolls.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident, i no es descarta que el vehicle de la víctima rellisqués després d'agafar un revolt -perquè la calçada estava molla- i la dona hagués perdut el control del cotxe.

Les tasques de rescat de la víctima s'han allargat una bona estona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la víctima és Josefa S.H., de 39 anys i veïna de Sant Miquel de Fluvià (Alt Empordà).  Al cap d'una hora i mitja, una grua ha pogut treure el cotxe de l'aigua i se l'ha emportat al dipòsit.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local de l'Escala, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM. Pel que fa als Bombers de la Generalitat, hi han treballat 4 dotacions terrestres i una dotació aèria amb membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) subaquàtics.

Durant tota l'estona que han durat les tasques per treure el cos de la víctima de l'interior del cotxe, i emportar-se el vehicle de dins del canal de reg, diversos agents han tallat al trànsit aquesta carretera local.