Més de 400 persones assisteixen a la nova botiga Apple Premium Reseller a Girona

Són 385 metres quadrats dedicats a la venda, formació, servei tècnic i departament per a l’empresa

El nou establiment ofereix la gamma completa d’ordinadors Mac, iPad, iPhone i iPod, juntament amb una àmplia selecció d’accessoris, amb una clara aposta per la formació amb la creació de dues noves aules. Aquesta botiga és la tercera en metres d’exposició amb 160 metres quadrats d’exposició, sent el total de superfície comptant aules, zona professional i servei tècnic de 385 metres quadrats, la més gran de l’Estat espanyol en metres de serveis Apple (formació, servei tècnic i departament per empreses).

 Amb motiu de l’obertura, els clients van gaudir d’ofertes especials i promocions:
- Els deu primers visitants de la botiga van rebre un pack de regals.
- Els 500 primers van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa exclusiva dissenyada per l’artista catalana Clara Nubiola.
- Sorteig de vals regal de 20 €.
- Sorteig de tres iPods.

 “Estem entusiasmats amb la inauguració de la nostra nova botiga Apple Premium Reseller“, afirmava Joan Tarafa, gerent de Microgestió: “Els clients comptaran a partir d’ara amb un nou espai on provar i adquirir la gamma completa de productes Apple i els seus accessoris. I on oferirem, a més, un servei complet i personalitzat per als usuaris domèstics i professionals, incloent instal·lació i formació“.