Ingressa a presó un home que va llançar el seu llogater pel balcó des d'un tercer pis a Salt

La víctima va poder aturar la caiguda arrapant-se als tendals i intentant subjectar-se a les baranes

Els fets van tenir lloc el passat 28 d'octubre a la matinada, a l'alçada del número 79 del passeig Països Catalans de Salt. Pels volts de les dues de la nit, una patrulla de Mossos d'Esquadra que feia tasques de seguretat ciutadana es van trobar amb un jove molt exaltat que coixejava. El noi, que té 25 anys i és romanès, els va demanar ajuda..

Segons els va explicar, el seu llogater l'havia llançat pel balcó. La víctima vivia amb la seva xicota en un pis, i aquella matinada -segons ha avançat la Cadena Ser- s'havia discutit amb el propietari per un afer de faldilles. L'agressor, un compatriota seu, havia anat fins a l'habitatge i hauria volgut mantenir relacions sexuals amb la xicota de la víctima, una jove de 19 anys.

Tots dos homes es van començar a discutir i, durant la baralla, el propietari de l'habitatge va empènyer el llogater al buit des del balcó. El jove va precipitar-se des d'un alçada de tres pisos. Sortosament, però, no es va fer lesions de consideració perquè, per frenar la caiguda, es va anar agafant amb els tendals i les baranes de la resta de pisos.

Després d'explicar què havia passat als agents, la víctima els va demanar que pugessin corrents al pis, perquè a dins la seva xicota s'havia quedat sola amb l'agressor. Els mossos van anar fins a l'habitatge i van detenir Ovidiu Theodor C. per una temptativa d'homicidi. Després de passar a disposició judicial, el detingut ha ingressat a la presó.