Dos detinguts per violar i agredir sexualment dues noies al centre de Girona

Les víctimes, que són amigues i anaven juntes, van ser atacades entre dues furgonetes de la Creu Roja

Segons fonts pròximes a les víctimes, les dues noies que són amigues caminaven pel carrer Bonastruc de Porta de Girona a les sis de la matinada del passat 19 d'octubre quan van ser assaltades pels dos agressors. Els homes, van empentar-les entre les dues furgonetes de la Creu Roja que es trobaven aparcades davant del número 13 d'aquest carrer, van colpejar-les i els hi van ensenyar els seus membres.

Les noies, que van oposar resistència i van intentar fugir del lloc dels fets, van cridar i demanar auxili reiteradament però ningú va apropar-se per ajudar-les. Els agressors van violar a una de les joves - que portava una faldilla- i van intentar repetir l'agressió amb l'altre noia tot i que no ho van aconseguir perquè portava pantalons i no van aconseguir descorda'ls-hi. Les dues víctimes van rebre tocaments als pits i per tot el cos.

Després de les agressions, les dues noies - acompanyades d'un familiar- es van dirigir als Mossos d'Esquadra per denunciar els fets. Segons les joves, els Mossos van assegurar que - des d'aquest passat estiu- s'havien produït diverses agressions sexuals en aquest barri cèntric Girona i per la zona de la Devesa.

Els Mossos d'Esquadra han informat que van detenir tres dies més tard, el 22 d'octubre, a dos homes -un de nacionalitat espanyola i un altre procedent del Brasil- com els autors de la violació i l'agressió sexual i s'espera que passin properament a disposició judicial.