Figueres separarà per Sant Jordi els professionals i les entitats en dos espais

El consistori adaptarà la Diada a les mesures de seguretat contra la covid-19

L’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) està treballant per adaptar la Diada de Sant Jordi a totes les mesures sanitàries i de seguretat. Enguany, la Diada es celebrarà en dos espais del centre de la ciutat. A la Rambla se situaran les parades dels professionals (els floristes, els editors i els llibreters) i a la plaça Catalunya hi haurà l’espai destinat a les entitats i associacions. Els dos espais tindran control d’aforament i un circuit únic, seguint les mesures de seguretat i d’higiene marcades pel Procicat.

Pel que fa a la Rambla, l’accés serà per la part ampla, per garantir l’accessibilitat per a tothom. L’horari pels professionals serà des de 2/4 de 9 del matí fins les 9 del vespre. Durant la Diada de Sant Jordi, la Rambla estarà tallada al trànsit.

El termini de presentació d’instàncies per participar a la Diada de Sant Jordi ja està obert i s’allargarà fins el proper 31 de març. Cal fer el registre per via telemàtica a l’OMAC.

La regidora de Fires i Mercats, Ester Marcos, ha explicat que “des de l’Ajuntament de hem treballat intensament per tal de poder fer possible la Diada tradicional de Sant Jordi, adaptada a totes les mesures de seguretat”.