Dos detinguts per robar en una segona residència a Castell-Platja d'Aro

Els objectes sostrets tenien un valor total superior als 15.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 19 de març, a Castell-Platja d’Aro, dos homes de 39 i 40 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili.

El capvespre del 19 de març, i gràcies a la col·laboració ciutadana, diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana d’aquesta comissaria es van adreçar fins una casa de segona residència del carrer Industrials de la població de Castell-Platja d’Aro, ja que unes persones haurien saltat la tanca perimetral i estarien dins el jardí de la finca.

Fins la casa s’hi van adreçar indicatius, uniformats i de paisà, que van localitzar dos homes que caminaven davant la finca i que els van donar versions contradictòries. Els agents els van identificar i escorcollar, localitzant-los uns guants de treball, un tornavís i una clau anglesa.

Tot seguit, els agents van constatar que diversos accessos a la casa estaven forçats. Hi havia danys als finestrals i finestres del jardí, a la porta de la cuina i, a més, una de les persianes estava aixecada i aguantada amb cadires per tal de facilitar-hi l’accés.

De l’interior havien sostret multitud d’objectes d’aixovar i parament de la llar, bicicletes, ordinadors, eines de jardineria, roba, televisors, escultures, cadires i electrodomèstics. A més, la casa també presentava un saqueig important dels objectes de la cuina, dels banys i dels cablejats que estaven ancorats. Tots els objectes sostrets ascendien a més de 15.000 euros.

Els detinguts, a qui els consten antecedents van passar el dia 20 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.