Condemnat per utilitzar la targeta del company de pis i fer compres per Internet

L'acusat no entra a presó amb la condició de no delinquir durant 2 anys i pagar la indemnització

L'Audiència de Girona ha condemnat un home per utilitzar la targeta d'un company de pis per fer compres a través d'Internet. L'acusat ha reconegut els fets i la fiscalia, l'acusació particular i la defensa han arribat a un acord per imposar-li 1 any de presó. Com que no té antecedents, no l'haurà de complir si no delinqueix durant els pròxims 2 anys i abona 1.170,13 euros.

Segons ha reconegut l'acusat, va aprofitar que vivia amb la víctima i que sabia les dades d'una targeta de crèdit seva per fer fins a sis compres online entre el 23 de setembre i el 10 d'octubre del 2011. Va intentar fer-ne dues més però ja no va poder perquè la targeta estava bloquejada. El tribunal de la secció tercera de l'Audiència de Girona l'ha condemnat de viva veu i la sentència ja és ferma perquè la fiscal, l'acusació particular i la defensa han renunciat a presentar-hi recurs. Tant l'acusat com l'acusació particular han seguit la vista a través de videoconferència.

El processat ha admès que va fer servir la targeta per fer compres per valor de 810,13 euros.

La fiscalia l'acusava inicialment d'un delicte continuat d'estafa i demanava 2 anys de presó. Com que ha reconegut els fets, les parts han pactat 1 any de presó i multa de 900 euros per un delicte d'estafa. També li han imposat les costes processals, excepte les de l'acusació particular.