Creen la baldufa de Figueres, una mona que es vendrà a les pastisseries de la ciutat

El postre es podrà adquirir per 3 euros i se servirà a una vintena de restaurants

El Museu del Joguet, Comerç Figueres i Pastissers de Figueres, en col•laboració amb l'Ajuntament, han creat una mona inspirada en la baldufa catalana que busca posicionar la ciutat com a referent gastronòmic i turístic.

Es tracta d'una baldufa de xocolata (blanca, negra o amb llet) amb una baldufa petita feta de fusta de boix a l'interior que es vendrà per 3 euros a les pastisseries de la ciutat com un producte "identificatiu" i que també es podrà demanar com a postres a una vintena de bars i restaurants. Durant l'acte de presentació de la iniciativa, l'alcaldessa, Agnès Lladó, ha dit que es tracta d'un "exemple" de com el treball conjunt i les sinèrgies "ajuden a promocionar la ciutat, el comerç i el turisme".

El vicepresident de Comerç Figueres, Toni Moreno ha assegurat que l'objectiu és treballar "a una" per fer que "Figueres sigui una ciutat viva, amb dinamització comercial i amb un teixit econòmic potent". Per la seva banda, el director del Museu del Joguet, Josep Maria Joan, ha valorat molt positivament la proposta per promocionar la ciutat.