L'hospital de Blanes recupera les visites a pacients que no tinguin la covid-19, a partir de dilluns que ve

La millora de les dades i l'estabilització de casos al centre ha permès aixecar la restricció

L'hospital de Blanes permetrà de nou les visites a pacients que no tinguin coronavirus. No serà necessària una autorització prèvia dels professionals del centre i es restringirà l'accés a una sola persona i es demanarà que sempre sigui la mateixa, si és possible. En aquest sentit, les visites s'hauran d'acordar prèviament amb els professionals de la unitat, ja que seran els encarregats de fer-ne el seguiment. De moment, el centre ha establert dues franges horàries d'una hora cadascuna.

A partir de dilluns 15 de març es podran visitar aquests pacients al migdia de 13h a 14h o a la tarda de 19h a 20h. Aquest relaxament de la mesura s'ha pres arran de la millora de les dades i l'estabilització dels casos. L'hospital de Blanes ja ha informat de la decisió als familiars. Durant les visites, caldrà portar la mascareta posada en tot moment i rentar-se les mans a l'entrada i la sortida del centre a més de l'estona que s'estigui amb el familiar.

Les visites als pacients no covid del centre es va decidir suspendre-les a principis del mes de gener quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça. Fa dues setmanes també es van recuperar les visites a l'hospital de Calella (Maresme).