Detingut un jove que va robar la cadena d'un home al Parc Central de Girona

La víctima se'l va trobar l'endemà al mateix lloc i va avisar als Mossos que el van arrestar

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pels volts de les 8.30 hores, els Mossos han rebut l’avís que al Parc Central de Girona hi havia un ciutadà, el qual manifestava que el dia anterior havia estat víctima d’un robatori violent al mateix indret i que acabava de veure el lladre.

Una patrulla s’ha adreçat al lloc i ha contactat amb la víctima. Aquesta els ha explicat que el dia anterior estava caminat pel parc, quan una persona se li va apropar i li va demanar una cigarreta. Seguidament li va arrencar la cadena que portava al coll i va fugir corrents.

Amb la descripció del lladre els agents han fet una recerca per la zona. A la porta de l’estació de tren, que es troba al costat del parc, han vist una persona que concordava plenament amb les dades facilitades. Un cop fetes les comprovacions, el sospitós ha quedat detingut per la seva presumpta relació amb el robatori violent.

Els detingut, que té nombrosos antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.