Detingut per empentar una dona contra una tanca per robar-li la bossa de mà i una jaqueta a Girona

La víctima va ser traslladada al Trueta per ser atesa de lesions lleus

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 de març un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els agents van rebre l’alerta d’adreçar-se a la carretera de Barcelona ja que un jove havia empentat una dona, l’havia fet xocar violentament contra unes tanques metàl·liques protectores i l’havia fet caure a terra. Tot seguit, el lladre va aprofitar per estirar-li fortament la bossa de mà i la jaqueta. Després va fugir corrents direcció un immoble en obres abandonat de la mateixa via.

Gràcies a la col·laboració ciutadana els mossos van enxampar el lladre dins l’edifici quan estava manipulant els objectes sostrets. En l’escorcoll li van localitzar diners amagats en un mitjó, i escampats per terra l’anorac de la víctima, el moneder amb la seva documentació i uns cent euros en efectiu.

La víctima, a qui se li van retornar els seus efectes, va ser traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona per ser atesa de les lesions lleus. El detingut, a qui no li consten antecedents, va passar el dia 10 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.