Enxampen un conductor per excés de de velocitat i que triplicava la taxa d'alcoholèmia a Vidreres

L'home ha quedat denunciat penalment

Els Mossos d’Esquadra van denunciar ahir penalment un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palafolls, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol. També se’l va denunciar administrativament per excés de velocitat.

Els fets van passar ahir en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 692 de la Carretera N-II, dins del terme municipal de Vidreres (Selva). Pels volts de dos quarts d’onze del matí els mossos van detectar un turisme que circulava a 110 km/h, en un tram limitat a 80 km/h.

En aturar el vehicle per notificar la denúncia de velocitat, els agents van veure que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.73 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, quasi tres vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l.

Per tot això, els mossos van obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i van citar-lo per tal que es presenti a declarar sobre els fets, al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.