El cos de l'home mort en un pis del centre d'Olot tenia múltiples ganivetades

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor material i la seva dona poca estona després del crim

Cap a les 7 de la tarda, els veïns que passejaven per la zona on viu la víctima l'han vist al balcó del seu domicili en plena discussió amb un altre home. Pocs minuts després d'això, un home descamisat sortia del número 60 del passeig Blai i demanava a crits als veïns que alertessin la policia. Quan els agents han arribat al lloc dels fets, han trobat el cadàver de Lluís S. C., un home de 57 anys molt conegut a Olot i que durant anys s'havia dedicat a fer sabates i bosses de mà de pell de forma artesanal. L'home, separat, vivia sol al pis.

Els testimonis dels veïns han permès als agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local reconstruir de forma ràpida els fets i han arribat fins al carrer de la Presó Vella, on han detingut l'home que havia sortit cridant del pis de la víctima i la seva dona. La parella feia pocs mesos que vivia en aquest pis, proper a casa la víctima. Tot i que els dos han quedat detinguts, l'autor material del crim seria l'home. Segons alguns fonts, la discussió entre víctima i detingut hauria començat per gelosia, per un afer relacionat amb la dona.

La disputa hauria anat pujant de to fins que el detingut ha agredit la víctima amb arma blanca i li ha causat múltiples ganivetades al cos que li han provocat la mort. Encara que la detenció ha estat ràpida i poc després del crim, la comitiva judicial ha arribat al pis cap a dos quarts de 12 de la nit. El detingut ha arribat al pis per fer la reconstrucció dels fets emmanillat, amb la cara tapada i custodiat pels Mossos d'Esquadra.

Després, també han anat fins al pis que comparteix amb la seva dona on els agents han recollit més proves i indicis. Segons algunes fonts, el sospitós del crim seria una persona violenta que ja hauria tingut alguns problemes amb la justícia.

L'autòpsia revelarà més detalls sobre la mort de l'home. L'aixecament del cadàver s'ha fet cap a quarts de 2 de la matinada. El transport funerari ha traslladat el cos des d'Olot fins a l'Institut de Medicina Legal on els forenses faran l'autòpsia. El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.