El Patronat del Castell de Montsoriu confia amb una bona afluència de visitants per Setmana Santa

Creuen que assoliran una bona presència de visitants

El Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu preveuen una molt bona Setmana Santa. Així ho han confirmat tant el president del Patronat, Pere Garriga, com el president de l’ens selvatà, Salvador Balliu, en el marc d’una reunió tècnica que han celebrat aquesta setmana.   

Si tal com es preveu, el Procicat aixeca el confinament comarcal els propers dies i per Setmana Santa es permet que hi hagi mobilitat dins el territori català, s’espera una molt bona afluència de visitants. De fet, Garriga ha explicat que aquelles dates suposen un 10% del total del total anual de visitants al castell.

La campanya s’ha iniciat aquesta primera setmana de març i s’allargarà fins després de Setmana Santa.

Els horaris

Aquesta Setmana Santa el castell s’obrirà del dijous Sant al dilluns de Pasqua (de l’1 al 6 d’abril), de les deu del matí a les sis de la tarda, amb la venta d’entrades fins a una hora abans del seu tancament. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web.

Pel que fa el cap de setmana previ, el de Rams, l’horari i dies d’obertura serà: el dijous 25 i el divendres 26 de març, de les 10 h del matí a les 15 h de la tarda; i el dissabte i el diumenge, de les 10 h del matí a les 17 h de la tarda. La venta d’entrades finalitza una hora abans del tancament del recinte arquitectònic.

Garriga ha avançat que durant els dies de Setmana Santa per poder donar resposta a les peticions dels visitants s’incorporarà una nova visita guiada els dissabtes a la tarda, concretament a les quatre de la tarda. D’aquesta manera, tal com ha assenyalat el president del Patronat, es dona resposta a la demanda de les visites guiades. Actualment, aquestes visites es fan els dissabtes i els diumenges a dos quarts d’onze del matí i a un quart d’un del migdia, si bé el castell està obert de dijous a diumenge.