Dos detinguts per incendiar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l'alcalde i el seu fill

Tres dels turismes van quedar completament destruïts

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui a la Bisbal d’Empordà, dos homes de 36 anys i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Palafrugell, com a presumptes autors d’un delicte d’incendi i un delicte de danys.

El passat 10 de febrer la Unitat d’Investigació es va fer càrrec d’esbrinar els incendis que van succeir aquella mateixa matinada, i que van afectar greument a sis vehicles que estaven estacionats a la via pública, concretament al carrer Garriga de la població de Palafrugell (Baix Empordà). En aquests incendis van resultar calcinats i destruïts tres cotxes en la seva totalitat, dos van quedar greument afectats i un sisè va resultat afectat amb danys menors.

Agents de Policia Científica d’aquesta unitat, que va dur a terme la inspecció ocular del lloc dels fets, va determinar que els incendis havien estat intencionats. Els investigadors van saber que, poc abans de produir-se els incendis dels vehicles, els dos detinguts havien anat a una benzinera propera de la població a comprar una garrafa de benzina.

Les detencions efectuades avui pels mossos han comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Palafrugell. Els detinguts, a qui els consten antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.