Tres detinguts per cultivar 516 plantes de marihuana en una casa de Lloret de Mar

També se'ls acusa de frau elèctric al tenir la llum punxada

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre els dies 2 i 3 de març, tres homes, d’edats compreses entre els 55 i 69 anys, de nacionalitat espanyola, amb domicilis a Lloret de Mar i Almeria, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos de la Unitat d’Investigació de Blanes van tenir coneixement de la possible existència d’una plantació indoor de marihuana a l’interior d’una casa.

Immediatament, els agents van fer gestions per comprovar els fets. La companyia elèctrica va informar els investigadors que s’estava produint un frau elèctric a la casa esmentada, a més, els agents van observar tres persones al domicili, una d’elles hi vivia i dues que tan sols feien tasques de cura de les plantes.

El passat 3 de març es va realitzar una entrada i perquisició a la casa, situada al carrer Joan Miró de la urbanització Condado del Jaruco, de la població de Lloret de Mar. En el registre de la casa, hi van trobar 516 plantes de marihuana en diferents estadis de creixement, 30 plantes ja tallades i aparells necessaris per al seu cultiu.

Els detinguts també se’ls considera responsables d’un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que l’escomesa de la llum estava connectada de forma fraudulenta. Els arrestat seran citats pròximament per declarar davant l’autoritat judicial competent de Blanes.