Figueres reobre els parcs infantils i de salut a l’aire lliure

Tancaran a partir de les vuit del vespre

Figueres (Alt Empordà) ha reobert avui al públic els parcs i jardins del municipi, així com les zones de jocs infantils, parcs de salut i zones annexes que hi ha a la via pública.

Des de l’Ajuntament s’apel·la a la responsabilitat dels pares i mares a tenir cura que els infants compleixin amb les mesures de seguretat i higiene marcades en aquesta nova situació de represa. Aquests espais es desinfectaran periòdicament, però, tot i això, cal tenir ben present la importància de seguir les principals mesures higièniques i de prevenció enfront de la covid-19, com són la higiene de mans, l'ús de mascaretes i el respecte de la distància social.   

Els parcs infantils són un espai d’esbarjo beneficiós per als infants, de la mateixa manera que ho són els parcs de salut especialment per les persones grans. Aquests espais, però, alhora, poden suposar un risc de contagi ja que suposen una interacció social fora de la bombolla de convivència. Els espais tancaran tal i com indica el Procicat, a les 8 del vespre.