Salt retira 109 places d'aparcament de pagament a l'Espai Gironès i al carrer Moreneta

Afegirà 206 de zona verda al barri del Veïnat i a l'entorn de Plaça Catalunya

L’Ajuntament de Salt (Gironès) ha iniciat aquesta setmana les tasques per canviar la tipologia de diverses bosses d’aparcament a diversos punts del municipi. El projecte neix per donar resposta a les peticions recollides dels veïns i veïnes de les zones afectades i després d’analitzar les dades dels parquímetres i les ocupacions de les places.

En aquesta línia, està previst que es passin a ser gratuïtes 109 places d’aparcament de pagament de zona blava a l’entorn de l’Espai Gironès i al carrer Moreneta. Pel que fa a les 206 noves places de zona verda que es crearan se situaran al carrer Pla de Salt (entre els carrers Marquès de Camps i Miquel Martí i Pol), al barri del Veïnat i al voltant de la Plaça Catalunya.

Els canvis que ja començaran a ser efectius aquesta setmana permetran alliberar espais de zones d’aparcament de pagament i, al mateix temps, donar resposta a la ciutadania que havien demanat places de zones verdes per a residents als seus barris.

Els treballs està previst que s’allarguin durant les dues primeres setmanes d’aquest mes de març i també inclouen el repintat per posar al dia tota una sèrie de places d’aparcament situades a diversos punts de la vila.