Detingut per atracar a punta de ganivet un estanc i una benzinera a Cervià de Ter i la Pera

El detingut, un jove de l'Escala amb antecedents, ja ha quedat en llibertat

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 25 de febrer, a Ullà (Baix Empordà), un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l’Escala, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a establiments comercials.

El primer dels fets va tenir lloc el capvespre del 2 de febrer, quan els mossos de la comissaria de Girona van tenir coneixement que s’havia perpetrat un robatori violent en un estanc situat a l’Avinguda Catalunya de la localitat de Cervià de Ter (Gironès). 

Un home va entrar aprofitant que hi havia una sola treballadora i, amb el rostre ocult, la va agafar fortament pel clatell i li va posar el ganivet de grans dimensions al pit per sostreure-li la recaptació, uns 150 euros. Després el lladre va fugir de l’estanc a peu, direcció el centre del poble.

L’altre robatori va tenir lloc el passat 20 de febrer quan, entrada la nit, un home va robar en una benzinera situada a la C-66, a la localitat de la Pera (Baix Empordà). El lladre es va acostar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions. En aquesta ocasió, va sostreure 415 euros.

La investigació va concloure el passat dijous amb la localització i detenció del presumpte autor. El detingut, que li consten antecedents, va passar el dia 27 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.