Enric Millo repeteix com a cap de llista del PP per Girona

El president del partit a Girona agraeix la "confiança" i diu que treballarà per aquells ciutadans que volen continuar essent espanyols

El Comitè Executiu Provincial del PP de Girona ha aprovat avui per unanimitat el seu nomenament com a cap de llista. Està previst que demà es donin a conèixer tots els caps de cartell de la resta de circumscripcions.

Millo ha reconegut que aquestes eleccions seran "molt importants" i "lamentablement" estaran marcades per la independència. N'ha culpat al president de la Generalitat, Artur Mas, de qui ha dit haver incomplert els objectius que s'havia marcat, "enlloc de preocupar-se dels problemes dels catalans". I ha afegit que ha posat rumb cap al "trencament" i la "divisió entre catalans i la resta d'espanyols". Davant aquesta situació, Millo ha assegurat que treballaran per posar de manifest la necessitat de mantenir i respectar els valors de la "unitat", "convivència" i treballar "junts" davant les "grans dificultats" actuals.

El PP ha mantingut des de les eleccions del 1995 un diputat a Girona i en les eleccions espanyoles va recuperar el diputat al Congrés amb Millo al capdavant. Al final, però, va renunciar per poder assumir les tasques de portaveu al Parlament i va ser substituït per Concepció Veray. Actualment, també és vicesecretari general d'Acció Política del PP.