Rigola admet que l'estrena de 'MCBTH' va ser un desastre i convida a veure-la de nou

El director assumeix que va cometre l'"error de precipitar els assajos" i "saltar-se" la confrontació prèvia amb el públic

Ara, explica el director teatral, els problemes de l'estrena ja van quedar solucionats després d'un assaig més i l'obra va tenir bona acceptació en les funcions posteriors. L'endemà, a la funció del dia 5, l'obra va tenir uns 12 minuts menys de durada i "la dignitat que es mereixia". Segons Rigola, el dia 4 "l'espectacle no estava acabat" i s'atribueix la responsabilitat de "no haver anul·lat l'estrena per fer un parell de passes amb la sala plena".

El director teatral ha lamentat que "ja no salvarem les crítiques de l'estrena" i s'ha disculpat als espectadors que es van desplaçar fins a Salt i als responsables de la sala El Canal. Per tot això, ha demanat als espectadors que guardin algun tipus de comprovant per oferir-los la possibilitat d'assistir de nou a la representació, en aquest cas al Teatre Nacional de Catalunya, entre l'11 d'octubre al 18 de novembre. Els interessats es poden posar en contacte amb el director a través de l'adreça de correu electrònic arigola@me.com.